Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

#StayHome Wooninspiratie

We worden geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven en hierdoor ontstaat misschien wat extra vrije tijd... Vrije tijd biedt de mogelijkheid om aan de slag te gaan met onze woonomgeving, om deze zo fijn mogelijk te maken! Onze passie is om een interieur te creëren dat aansluit op uw persoonlijke wensen en stijl en juist nu in deze moeilijke tijd van Covid-19, willen we u blijven inspireren.

Onze showroom blijft geopend zolang dit mogelijk is en natuurlijk hopen wij u graag te verwelkomen, maar wij zullen het u ook gemakkelijker maken door elke dag nieuwe items toe te voegen aan onze Bergers Outlet webiste. Hier vindt u onze showroommodellen met leuke kortingen en deze items zijn direct leverbaar.

Mocht u interesse hebben in een andere afmeting, of ziet u een van onze showroommodellen liever in een andere kleur of stof/leersoort, neem gerust contact op!
Wij zullen dan telefonisch of via de e-mail de mogelijkheden doornemen! Tot nu toe blijven al onze Nederlandse & Europese topmerken nieuwe orders uitleveren.

Het is ook mogelijk om buiten onze standaard openingstijden een speciale private shopping afspraak maken. Tijdens een private shopping krijgt u de gelegenheid onze showroom in alle rust te bezoeken en met de hulp van een van onze adviseurs uw interieur samen te stellen.
Heeft u liever advies op afstand? Dat kan natuurlijk ook! Bel of e-mail ons en u krijgt direct contact met één van onze adviseurs.

Bezoek hier onze BERGERS OUTLET WEBSITE

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.
U bereikt ons op +31 10 511 51 33  of stuur een e-mail naar info@bergers.nl

Bekijk hier onze maatregelen betreft het Covid-19